Aromatheek

Aromatheek

Hier komen de producten te staan die bijdragen aan de welzijn van de mens.

Sanahata richt zich met name op de Emotionele, Psychische en Spirituele Aromatherapie.

De etherische oliën zijn medicinaal en het is van belang om dit zorgvuldig toe te passen. Verkeerd gebruik kan schadelijk zijn voor het lichaam. Inwendige toepassing mag alleen wanneer dit is afgestemd met een opgeleid (klinisch) aromatherapeut. Je slikt niet voor de lol medicijnen en dus ook niet een etherische olie.

Er is veel onderzoek gedaan naar de Aromatherapie en steeds meer Evidence Based.
Toch is niet alles te verklaren en is er meer dan het hoofd kan begrijpen. Energetisch kan de Aromatherapie veel teweeg brengen en op onverklaarbare wijze positieve resultaten bereiken. Voor de rationele mens zal dit veelal niet te bevatten zijn.

De aromatherapie is net als de farmacie symptoombestrijding. Wanneer je niet verder kijkt naar de klacht zal de oorzaak niet aangepakt worden. Er dient in alle gevallen meer te gebeuren.

Sanahata werkt holistisch en ziet een klacht als een signaal dat er verder mag worden ‘gekeken’. Dit vraagt iets van de mens. Dat is vaak een hele zoektocht en anders dan alleen de klacht weg te drukken met een pilletje en/of een natuurlijk medicijn. Het begin van naar binnen keren en aandacht voor jezelf nemen en je richten op het zelfherstellend vermogen. Yin Yoga en Meditatie kan hierin een middel zijn. Energetisch valt hierin ook veel te doen. Net als Voeding. Er zijn uiteraard meerdere wegen die naar herstel leiden.

Sanahata gelooft in het beste van beide werelden. De Westerse Geneeskunde versus de TCM, zeker bij acute klachten heb je soms medicijnen nodig en/of een operatie, daarna mag je verder ‘kijken’…..en Zien! Werken aan jezelf!

Stap voor stap naar de kern, de oorzaak van het probleem.

#psychosomatisch #energetisch #psychisch #emotioneel #klinisch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *